WRC: El Ral·li de Suècia es consolida a Umëa amb un nou itinerari per al 2023

El ral·li de Suècia s’està preparant per a grans canvis. Per segon any consecutiu l’única prova 100% de neu de la temporada es celebrarà a la regió d’Umea, a la vora del golf de Bòtnia a l’est del país, l’esdeveniment suec, que es disputarà del 9 al 12 de febrer de 2023, presentarà un recorregut modificat per aquesta nova edició.

Els promotors han confirmat la inclusió de 3 noves cronometrades al programa del Ral·li de Suècia, dues d’elles superant els 20 quilòmetres, a més d’altres 4 que han desaparegut del programa.

“Aquest any, el Red Barn Arena serà un centre encara més natural on cada dia de cursa comença i acaba. És aquí on es farà la presentació, la inauguració, la sortida i el decisiu Power Stage i on s’instal·larà el parc de serveis (…) Tot això en línia amb el nostre objectiu d’organitzar un ral·li íntim i amable per als espectadors, fàcil per veure i gaudir, també per als nous espectadors i els que els agrada fer les coses una mica més fàcils.

Roland ‘Mikro’ Åström, responsable de la ruta
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share