WRC: Doble doblet de Hyundai al Ral·li del Japó 2022

A casa de Toyota, al Japó, Hyundai ha aconseguit un doblet per tancar la temporada 2022 sw Campionat del Món de Ral·lis aquest diumenge 13 de novembre. Toyota havia apostat per l’asfalt sec a l’hora de triar els pneumàtics diumenge al matí, a diferència dels Hyundai que portaven almenys dues gomes aptes per al terra mullat.

Però Thierry Neuville (Hyundai) ha estat més fort que el seu rival Elfyn Evans. El gal·lès, a 6 dècimes del belga a l’ES15, s’ha sortit de la carretera després d’un error en una nota. Per tant, Thierry Neuville només ha hagut de controlar el seu ritme en les darreres cronometrades, ja que el seu avantatge sobre el seu company d’equip Ott Tänak superava el minut.

No ha estat un cap de setmana fàcil, no ha estat un any fàcil, però sempre és fantàstic acabar la temporada així. Hem de treballar molt durant l’hivern per preparar bé l’any que ve però gràcies a tots. »

Nueville

Davant del seu públic local, Takamoto Katsuta (Toyota) ha aconseguit el seu primer podi a nivell mundial al seu país, acabant just per davant de Sébastien Ogier (Toyota). El francès no ha viscut un ral·li fàcil per al debut del seu nou copilot Vincent Landais.

Ha estat difícil acabar el ral·li amb tota la pluja i sense pneumàtics mullats. Teniem aquaplaning a tot arreu, no podíem atacar.

Ogier

El clan M-Sport Ford es va consolar com va poder, sobretot amb la victòria de Craig Breen al Power Stage, per primera vegada al WRC. Gus Greensmith ha acabat la prova en cinquena posició, el britànic no acabava un ral·li des de l’Acròpolis.

Suninen Hyundai i20 rally2 Japó

En el WRC2, el finlandès Emil Lindholm (Skoda) succeeix a Andreas Mikkelsen (Skoda) com a campió del món. Era l’únic campionat que quedava per decidir-se i un error de Kajto en la primera etapa va aplanar el camí al finlandès. El triomf ha estat Gregoire Munster aconseguint una excel·lent victòria, per davant de Teemu Suninen aconseguint així un altre doblet per a Hyundai.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share