WRC: La FIA canvia les nomenclatures del WRC2 i WRC3

En la seva darrera reunió de l’any del Consell Mundial de l’Esport de Motor de la FIA va discutir el futur del WRC. Entre els temes sobre la taula, els noms de les diferents categories de la piràmide que condueixen al WRC.

Aquesta decisió es va prendre per tal d’aclarir la posició i l’objectiu de cadascuna de les categories, indica la Federació. Així, les categories ​​WRC2 Open i WRC3 Open esdevenen ​​WRC2 i WRC3 respectivament. Per la seva banda, el campionat ​​WRC2 Junior passa a anomenar-se ​​WRC2 Challenger per als competidors amb experiència reduïda, que no hagin guanyat un campionat amb l’especificació Rally2 i que no siguin elegibles per als punts de fabricant. A més, l’edat deixarà de ser un criteri que es tindrà en compte. Pel que fa al ​​WRC3 Junior, ara s’anomena ​​Junior WRC Championship mentre que el títol per equips al WRC3 ja no s’atorgarà.

Finalment, el ​​WRC2 Masters Cup es converteix en el ​​Masters Cup. Això està obert als pilots i copilots procedents de les categories RC2/3/4/5 i R-GT, mentre que la Copa R-GT simplement es suprimeix.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments