WRC: Ogier vol tornar a conquerir les amèriques

Poques hores després de guanyar el Rallye de Monte-Carlo, Sébastien Ogier ha revelat el destí de la seva pròxima aparició al Campionat del Món.

Guanyador el cap de setmana passat del seu novè Monte-Carlo i compromès aquesta temporada amb un programa parcial, el de Gap va sorprendre tothom aquest dimarts en anunciar la seva participació a la tercera prova del calendari 2023, el Ral·li de Mèxic programat del 16 al 19 de de març del 2023.

No hi ha Suècia, això ja ho sap tothom, ja que no estic a la llista d’inscrits. No és cap secret anunciar que seré a Mèxic, la propera ronda. És un ral·li que sempre m’ha agradat i que torna al calendari després de dos anys d’absència a causa del Covid. És cert que va ser una opció òbvia, tant pel meu costat com pel costat de l’equip perquè sovint hi vaig tenir èxit. Al final, no hi haurà tant de temps entre Monte-Carlo i la meva propera carrera.

Tot i que forma part d’un programa parcial sense cap objectiu del títol, el pilot de Toyota probablement tindrà ganes de brillar en un esdeveniment que sovint ha tingut èxit en el passat. Guanyador sis vegades a Guanajuato (2013, 2014, 2015, 2018, 2019 i 2020) amb quatre fabricants diferents (Volkswagen, Ford, Citroën i Toyota), el francès hauria d’apuntar lògicament a un nou rècord després de l’obtingut el cap de setmana passat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments