WRC: Latvala ho té clar, hi ha d’haver reducció de costos

Jari-Matti Latvala, líder del Toyota Gazoo Racing WRC, es va alegrar d’escoltar el president de la FIA, Mohammed Ben Sulayem, dir que s’ha de preocupar més pel WRC, ja que ha estat més pendent de la Fórmula 1 que no pas en el WRC, ja que va estar ficat en campanya per ser escollit president de la FIA.

Ara, present a Monte-Carlo, el líder de la FIA assegura que el WRC és una prioritat, i Latvala està content amb això, suposant que hi ha molt per fer al WRC. Latvala va dir en una entrevista a DirtFish que el principal lloc on s’ha d’actuar és en la reducció de costos:

Hem d’aconseguir més equips, més fabricants, el WRC ha de ser atractiu, i en aquest sentit hem de treballar una mica. Hi ha àrees on hem de canviar i una de les principals és l’estalvi de costos. Hi ha d’haver alguna manera de reduir costos i juntament amb la FIA hem de treballar i millorar-ho perquè sigui temptador venir al WRC

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments