WRC: Millener, cofoi, desvetlla les exigències de Järveoja

Després d’una temporada complicada, llevat de la victòria a Monte-Carlo, l’equip M-Sport sembla haver tirat endavant amb l’arribada d’Ott Tänak, victoriós en la seva segona cursa amb el Puma. Richard Millener va poder expressar la seva gran satisfacció per haver guanyat aquest Ral·li de Suècia 2023.

«Crec que seria impossible dir res més que estic molt feliç després del que ha passat aquí. Aconseguir una victòria al segon ral·li amb Ott i Martin de nou a l’equip és fantàstic per a nosaltres, i és molt especial per a mi, per a Malcolm, però també per a la resta de l’equip. Tothom va treballar increïblement dur durant l’hivern per assegurar-nos que poguéssim donar a aquestes persones tot el que necessitaven, i avui ens ho han retornat. Som un equip molt feliç!»

Millener

Sota pressió des de l’arribada d’Ott Tänak aquest hivern, l’equip britànic no es vol penedir i ho dona tot per satisfer les exigències del seu nou pilot però també de Martin Järveoja.

«Com va dir Ott, sempre ens estressa! Crec que empènyer-nos és el camí a seguir, saps? Si tot anava perfecte, no estem fent prou bé la nostra feina perquè sempre hi ha alguna cosa que pots millorar. Sempre hi ha coses a fer. Ara estic esperant el correu de Martin, que segur que serà força llarg! Però hem de continuar treballant junts com a equip. Hem de seguir millorant. Els altres equips també ens empenyen fins al final, així que no serà fàcil. Però és l’inici de la temporada que volíem i la manera d’afrontar la resta de l’any.

Millener

Mentre que l’equip de Richard Millener va tenir un ral·li emocionant amb el triomf al final d’Ott Tänak, la situació va ser diferent per a Pierre-Louis Loubet, que finalment va estar a prop de la retirada mecànica a la Power Stage.

«Desafortunadament, semblava que hi havia un problema del tren motriu que havíem de resoldre. Però l’important és que ha arribat al final del ral·li, cosa que li va molt bé. Crec que va ser un bon aparador per al cotxe elèctric.

Però òbviament no és com volíem acabar, encara que crec que era important per a Pierre tenir un cap de setmana sencer en una superfície en la qual no té massa confiança. I ara arribem a esdeveniments més normals, ral·lis de terra i asfalt on esperem que sigui més fort. És fantàstic per a ell sortir-ne aquest cap de setmana».

Igual que el seu pilot Ott Tänak abans que ell en una conferència de premsa, Richard Millener va esmentar ràpidament el ral·li a Mèxic.

«Com va dir Ott, avui i durant la resta del cap de setmana, gaudirem del que hem fet. Molta gent ha tingut bons resultats començant primers a Mèxic i sabem els reptes que això comporta, però no hem de començar a buscar excuses per sortir els primers. Crec que hem de mirar els aspectes positius. Comencem primer perquè estem liderant el campionat i això és el més important per a nosaltres.

Millener

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments