Loeb guanya la seva primera etapa a l’Abu Dhabi Desert Challenge 2023 i Al Rahji té el triomf a tocar

La quarta etapa de l’Abu Dhabi Desert Challenge havia de ser la més llarga de la cursa amb més de 300 km competitius però a causa de les condicions meteorològiques la sortida s’ha retardat 2 hores i la prova especial s’escurçava fins al quilòmetre 173, al punt d’avituallament.

Sébastien Loeb (Bahrain Raid Xtreme) ha aconseguit avui la seva primera victòria d’etapa a l’ADDC. Després de l’abandó de Nasser Al-Attiyah ahir, Yazeed Al-Rajhi lidera la classificació general.

El pilot saudita ha acabat 6è avui davant dels seus dos principals rivals, Martin Prokop (Benzina Orlen Team) i Denis Krotov (X-raid Mini JCW). El pilot de l’Overdrive Racing té un avantatge de més de 10 minuts sobre el txec, i més del doble sobre el pilot de Mini. Al Rajhi es podria emportar demà la primera corona a l’ADDC.

Entre els T3, Seth Quintero (Red Bull Off-Road Jr Team USA) s’ha endut l’etapa per davant de Joao Ferreira (X-raid supported by Yamaha). Seth Quintero segueix al capdavant de la general amb més de mitja hora d’avantatge sobre el seu company Austin Jones. Eduard Pons ha acabat avui l’etapa en onzena posició, la millor aconseguida fins al moment, però segueix patint problemes de consum de gasolina del seu Can-Am que l’impedeix progressar.

Rokas Baciuska  Oriol Vidal
Rokas Baciuska & Oriol Vidal during the 4th stage of Abu Dhabi Desert Challenge 2023 in Abu Dhabi , UAE on March 02, 2023 // Kin Marcin / Red Bull Content Pool // SI202303021388 // Usage for editorial use only //

El duel entre Rokas Baciuska (Red Bull Can-Am Factory) copilotat per Oriol Vidal i Pau Navarro (FN Speed) ha caigut una vegada més a favor del lituà, que té 23’30» d’avantatge sobre el català.

Si aconsegueix acabar la cursa demà, Sébastien Loeb augmentarà el seu avantatge al campionat. Guanyant l’última etapa (5 punts), acumularia un total de 14 punts a l’ADDC i tindria 101 punts al W2RC, davant dels 85 de Nasser Al Attiyah. Com l’any passat i passi el que passi demà, l’Abu Dhabi Desert Challenge haurà estat una cursa rocambolesca per a les dues estrelles del mundial.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments