L’organitzador del Ral·li de Croàcia ret homenatge a Craig Breen

El món del ral·li està de dol després de la mort de Craig Breen, pilot de l’equip Hyundai Motorsport. Breen va perdre la vida en un accident de proves dijous passat mentre es preparava per competir al Ral·li de Croàcia. Després de la trista notícia, l’organitzador del ral·li ha anunciat com es durà a terme un homenatge emotiu a Breen durant l’esdeveniment.

Decoració especial als cotxes de Hyundai

Com a mostra de respecte cap a Breen, Hyundai Motorsport ha decidit competir amb tan sols dos cotxes al ral·li, per a Thierry Neuville i Esapekka Lappi. Els i20 N Rally1 dels dos cotxes portaran una decoració especial que representa la bandera irlandesa en homenatge al seu difunt company d’equip.

Els records

A més de la decoració especial als cotxes de Hyundai, l’esdeveniment també comptarà amb la participació de tots els pilots i equips en un homenatge a Craig Breen. Les 56 tripulacions participants portaran un adhesiu negre al panell de la porta del seu cotxe en senyal de respecte.

Els membres de la família del Campionat del Món de Ral·lis, incloent-hi equips, tripulacions, organitzadors, oficials i mitjans de comunicació, que vulguin retre homenatge a Craig Breen, es reuniran a la gran pantalla situada a l’assistència de Zagreb també a les 16.30 hores de dijous a la tarda per guardar un minut de silenci i fer-se una foto de grup.

A la cerimònia de sortida, que tindrà lloc aquella mateixa tarda, es guardarà un minut de silenci en memòria de Craig Breen. Durant la cerimònia, es projectarà un vídeo d’homenatge al moment on Breen havia de creuar la rampa de sortida.

Finalment, es guardarà un minut de silenci al final de l’esdeveniment, durant la retransmissió en directe per televisió al podi. D’aquesta manera, es tancarà un emotiu homenatge a Craig Breen al Ral·li de Croàcia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments