Evans frena l’euforia pel seu triomf a Croàcia i al colideratge del mundial 2023

Per trobar una victòria d’Elfyn Evans al campionat del món cal tornar al Ral·li de Finlàndia l’octubre del 2021. Des d’aleshores, el gal·lès no ho ha tingut fàcil, encadenant desgràcies durant molts caps de setmana de cursa.

Per sort per a ell, el subcampió de 2020 i 2021 va superar aquesta situació aquest cap de setmana passat. A la recerca del seu primer èxit durant un any i mig, el pilot de Toyota es va estalviar la mala sort a diferència dels seus adversaris com Sébastien Ogier i Kalle Rovanperä que van patir punxades divendres o Thierry Neuville que va cometre un error dissabte quan liderava la ronda croata del campionat del món. Una alliberació per al gal·lès que rellança la seva candidatura al campionat empatant amb el líder Sébastien Ogier amb 69 punts.

És evident que fa temps que treballem per aconseguir una altra victòria com aquesta, però això no vol dir gaire de moment. Ha estat una setmana dura per a tothom i tota la família del WRC pot estar orgullosa de com tots es van reunir i van retre homenatge a Craig.

Evans

Semblava una mica difícil guanyar aquí amb la nostra posició a la carretera de divendres, amb la quantitat de brutícia del recorregut, però altres van tenir problemes i ens va donar l’oportunitat de lluitar per la victòria. Scott (en Martin, el seu copilot) i jo havíem promès a la família de Craig que gaudiríem aquest cap de setmana i això és el que vam fer. Ara que tot s’ha acabat, els nostres pensaments es dirigeixen cap a ells.

Ara està per veure si Elfyn Evans podrà continuar i posicionar-se així com un autèntic aspirant al títol després d’haver perdut ja 2 oportunitats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments