I per fi l’èxit arriba a can Hyundai

Al final del Ral·li de Sardenya, el director de l’equip Hyundai Motorsport va poder expressar la seva alegria i probablement sentir alleujament per la primera victòria del seu equip aquesta temporada.

Al final del ral·li, el francès ha resumit ràpidament el cap de setmana, insistint en la qualitat del treball realitzat per Esapekka Lappi, segon a Sardenya.

“En el que va de temporada hem pujat al podi amb regularitat, però encara no havíem guanyat i ho hem fet d’una manera magnífica. Tot i que aquest resultat en condicions difícils és sempre un esforç d’equip, cal felicitar especialment als nostres pilots. Esapekka va ser absolutament excel·lent durant tot, en el seu plantejament abans i durant el ral·li. La pressió que va exercir contínuament sobre Ogier va contribuir, sens dubte, a l’error que va cometre.

Thierry va fer una increïble ES14 que va demostrar la seva determinació per guanyar aquí a Sardenya mentre la seva confiança en el cotxe creixia tram a tram. És una llàstima que Dani no hagi pogut acabar malgrat els seus esforços per contribuir al rendiment general del cap de setmana. També m’agradaria dedicar un moment per esmentar a Craig. Encara forma part del nostre equip i del nostre èxit, i aquesta victòria d’avui és realment per a ell».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments