Suárez aconsegueix la seva primera victòria al SCER 2023 al Rallye Ourense

Aquesta victòria consolida Suárez com a líder i fa d’Iglesias el copilot més premiat en aquesta clàssica prova gallega, consolidant-se com a líders del SuperCER abans de la pausa estival

José Antonio Suárez i el seu copilot Alberto Iglesias van aconseguir la seva primera victòria al S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) amb el Škoda Fabia RS Rally2 de l’equip Recalvi aquest cap de setmana a Ourense.

Els guanyadors d’aquesta quarta cita de la temporada han sumat dos punts addicionals al TC Plus, a l’aconseguir la segona posició, entre el Hyundai i20 N Rally2 de Jan Solans i Rodrigo Sanjuán i el Citroën C3 Rally2 pilotat per Diego Ruiloba i Ángel Vela.

ares Hyundai i20 rally2

Iván Ares i José Pintor han pujat al segon lloc del 56 Rallye Ourense Recalvi després de que Solans patís un petit incident a la tercera cronometrada de la segona etapa, mentre lluitaven per la segona plaça del podi amb Ruiloba que també patia una punxada que el relegava a la tercera posició final.

Javier Pardo i Adrián Pérez van acabar finalment en quart lloc, en la que era la prova de casa per al pilot gallec. El pilot al volant del Hyundai i20 rally2 quedava per davant de Surhayen Pernía i Alba Sánchez, José Luis Peláez i Alberto Chamorro i Óscar Palomo i Marcelo der Ohannesian, que també van patir una punxada a l’última secció de la prova gallega i van caure a la vuitena posició.

Peugeot 208 Rally4 Serg Pérez

Álex Español i José Murado van aconseguir la seva primera victòria al Trofeu S-CER 2RM i a la Beca Junior RTS amb un Peugeot 208 Rally4 gestionat per Calm Competició. Els portuguesos Pedro Antunes i Víctor Oliveira van consolidar el seu lideratge a la Peugeot Rally Cup Ibérica aconseguint la seva segona victòria de la temporada.

Per la seva part, Sergi Pérez i Lorena Romero acabaven la prova en quarta posició entre la Peugeot Rally Cup Ibérica i tercers dins de la Beka R2. Mala sort de nou per a la parella catalana que patien una punxada en el vuitè tram quan lideraven totes dues classificacions i estaven dins del top10 de la general quallant una magnifica actuació.

Tampoc va acompanyar la sort a Gil Membrado i Manel Muñoz, el Ford Fiesta Rally4 va dir prou a les primeres de canvi impossibilitant aconseguir més quilometres al volant del cotxe, el principal objectiu del jove pilot català.

Adrià Serratosa i Carla Salvat van aconseguir acabar la prova en vuitena posició final entre els participants de la Peugeot Rally Cup Ibérica.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments