La FIA obre la porta a General Motors i Andretti al gran circ de la F1

Mohammed Ben Sulayem va donar el vist i plau al grup General Motors i, per tant, a Andretti

El president de la FIA considera que la possible entrada del constructor nord-americà podria ser molt important per a la F1.

La FIA ha obert la porta per a l’entrada d’un altre equip a la F1 i Andretti, que s’ha aliat amb GM, sembla estar en una bona posició per guanyar la vacant al Gran Circ i Ben Sulayem pot haver donat un senyal important.

En una entrevista la prestigiosa agència de noticies Associated Press, el dirigent de l’ens federatiu va assenyalar la part positiva de l’entrada del grup americà:

La gent ha d’entendre que estem aquí per promocionar l’automobilisme i que estem aquí per ser justos.

El procés de manifestació d’interès és molt sòlid i no hi ha circumstàncies en què puguem denegar la participació a cap equip que compleixi els criteris. Imagineu-me que digués que no a algú com GM? El reglament estableix que podem tenir fins a dotze equips. No incompleixo les regles.

Però permetem que algú entri? No. Però, com podem rebutjar GM? Vull dir, on és el sentit comú? GM és un pes pesat i quan vénen amb Andretti, això és bo per a tots nosaltres. No culpo a alguns equips de reticència, de negar-se o de rebutjar, diguem-ne, perquè la gent vol quedar-se a la seva zona de confort, la qual cosa vol dir que no hi ha ningú nou que els desafiï. Potser desafiar-los amb rendiment o beneficis econòmics. Però creiem que es compleixen les condicions per a l’entrada de nous pilots a la F1.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments