El CERT 2023 es decidirà a Pozoblanco

El ral·li Ciudad de Pozoblanco posa punt final a l’S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) 2023

Dues setmanes després que José Antonio Suárez i Alberto Iglesias es coronessin en gran com a bicampions nacionals a La Nucía-Mediterráneo, la novena i última cita del calendari tancarà decidirà el duel que Škoda i Hyundai porten protagonitzant tot l’any darrere del ceptre de marques.

El recent coronats súper campions nacionals, Suárez – Iglesias, aspiren a conquerir també el certamen nacional de terra al 10 Ral·li Ciutat de Pozoblanco, al que arriben com a segons classificats, per darrera de la parella catalana del Škoda Fabia R5, Xavier Vidales i Jordi Hereu.

RallyRACC_2023_ Vidales Hereu skoda fabia
Nacho Mateo

La segona prova cordovesa del SCER, decidirà també el subcampionat d’aquesta cinquena edició entre Jan Solans i Borja Rozada (copilot del català aquest cap de setmana, davant les respectives absències de Rodrigo Sanjuán i Pepe López) i Iván Ares i José Pintor.

El pilot júnior de Hyundai, Óscar Palomo (acompanyat novament per la bicampiona europea Sara Fernández), es juga el Trofeu SCER Junior amb Diego Ruiloba i Ángel Vela, i, alhora, la quarta posició final del SCER davant de Javier Pardo i Adrián Pérez, inscrits per tercera cita consecutiva amb un Škoda Fabia Rally2 Evo de l’equip R-Technology.

RallyRACC_2023_jan_solans_hyundai_i20_rally2
Nacho Mateo

El 10 Ral·li Ciutat de Pozoblanco tanca el calendari de la Beca Junior RTS, la setena edició del qual es va resoldre fa 15 dies, a favor de Sergi Pérez i Lorena Romero (líders al seu torn del Trofeu S-CER 2RM), a l’última prova d’asfalt del SuperCER.

Daniel Berdomás – Brais Mirón i Sergi Francolí – Xevi Moreno, es disputaran en l’última prova sobre terra de la temporada, l’assalt definitiu d’aquesta segona edició de la Toyota GAZOO Racing Iberian Cup. La parella catalana no ho tindrà fàcil ja que arriben per darrera en la classificació però encara pot passar de tot.

La cita andalusa comptarà amb 93.66 quilòmetres cronometrats, dividits en vuit trams, programats tots ells per a la jornada de dissabte,.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments