El WRC torna a la càrrega amb l’Orient Mitjà

Tornar a l’Orient Mitjà després del Ral·li de Jordània el 2011 ha estat un objectiu per al campionat, amb Aràbia Saudita com a seu per acollir una prova el 2025.

El WRC ha descrit un ral·li del desert en aquesta regió com una «peça que faltava» al seu calendari actual.

Els plans per afegir una prova de l’Orient Mitjà al calendari del WRC han estat a punt de fructificar en els darrers dos anys i ara sembla que el 2025 és una possibilitat probable, segons el director d’esdeveniments del WRC, Simon Larkin.

«Seguim confiant plenament que el 2025 hi haurà una prova del WRC a l’Orient Mitjà.»

Simon Larkin.

«També estem molt segurs perquè serem ambiciosos que quan tinguem una prova del WRC a la regió, creiem que també pot revitalitzar el Campionat de Ral·lis de l’Orient Mitjà, i treballarem perquè això passi».

Simon Larkin.

«Creiem que és un mercat realment interesant per als competidors. Tots recordem que fa uns anys teníem molts competidors de l’Orient Mitjà competint aquí a tots els nivells, i volem recuperar-los.»

Simon Larkin

La possible inclusió d’una prova de l’Orient Mitjà al campionat de l’any que ve arriba en un moment en què diversos països estan licitant per unir-se al WRC el 2025. Una peça més al teler del promotor per extreure el màxim benefici en un campionat en hores baixes.

Irlanda es troba entre els que aspiren a aconseguir un acord de tres anys per unir-se al WRC a partir del proper any. El WRC també ha dit que afegir Irlanda al seu calendari és una «prioritat» i un «esdeveniment clau per cobrir totes les Illes Britàniques.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

1 COMENTARIO

Subscriu-te
Notificació de

1 Comment
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Eloi Saez
3 Mesos fa

🤦🏻