El tram que Sordo no podrà córrer aquest cap de setmana

Dani Sordo – Candido Carrera seran presents amb el Hyundai i20N Rally1 al Rally Terras D’Aboboreira que es disputa aquest cap de setmana en terres portugueses per preparar la cita mundialista que es correrà del 8 al 12 de maig.

L’Automòbil Club Amarante, organitzadora d’aquesta prova, comptarà amb aquests il·lustres ‘convidats’ en el seu esdeveniment, que serà un gran atractiu per al públic. Però hi ha un detall important que cal subratllar.

El pilot resident a Andorra tindrà un itinerari lleugerament diferent del de la resta de participants, ja que no participarà en el tram «Amarante» (3 i 5). Aquest tram de 22,54 quilòmetres són comuns al recorregut de 37,24 km de la mateixa «especial» que el del ral·li de Portugal, i el reglament del Campionat del Món de Ral·lis ho impedeix.

L’any 2020, al de Hyundai ja li vam succeir una cosa similar quant al volant del Hyundai i20 WRC a Santa Quitéria, que estava previst com a nou tram del Ral·li de Portugal, tot i que va ser a Fafe, que forma part del recorregut des del 2015.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments