M-Sport Ford celebra els 300 ral·lis consecutius puntuant per a marques

A l’últim Ral·li de Sardenya, l’equip M-Sport Ford va aconseguir la fita simbòlica de 300 ral·lis consecutius en què l’equip va puntuar

Aquesta gesta, sense precedents en qualsevol competició de motoresport, va ser aconseguida per 29 pilots i 38 copilots, en un total de 84.365 km de ral·lis cronometrats i a través de 29 països diferents. Aquesta sèrie històrica va començar al Ral·li de Montecarlo de 2002 gràcies a Colin McRae i Carlos Sainz, que llavors competien a Ford Focus WRC. Per celebrar aquest rècord, els Ford Puma Rally1 d’Adrien Fourmaux i Grégoire Munster lluiran una graella especial al Ral·li de Polònia.

D’aquestes famoses 300 proves, Malcolm Wilson recorda especialment el Ral·li de Gal·les del 2017, on el seu equip ho va guanyar tot: victòria amb Evans, títols per a Sébastien Ogier i Julien Ingrassia, així com el títol de constructors.

«Arribar a 300 esdeveniments consecutius puntuant és testimoni de la indestructible dedicació i compromís del nostre equip. Els seus incansables esforços, combinats amb el suport de Ford Motor Company, encarnen veritablement l’esperit de rendiment i fiabilitat que ens impulsa a destacar al Campionat del Món de Ral·lis. M’agradaria donar les gràcies a cada membre del personal, pilot, copilot i aficionat que ha estat amb tota aquesta aventura o part d’ella. Senzillament, no seria possible sense cap de vosaltres i n’estic molt orgullós. estic desitjant intentar arribar als 350»

Malcolm Wilson, President de M-Sport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments