«Estic temptat per aquests cotxes»: Jenson Button tornarà al DTM?

L’aparició com a convidat de Jenson Buttons amb el Gigantic GT en l’últim cap de setmana del DTM a Hockenheim va ser un èxit. Els experts van quedar impressionats pel rendiment amb l’Honda NSX-GT. I el mateix Button semblava haver gaudit molt. I el que és més, el britànic va rebre molts elogis de l’entorn del DTM i no descarta tornar-hi.

«No tinc res per l’any que ve, estem buscant. He gaudit molt aquest cap de setmana, no només de la cursa en si, sinó de tot l’ambient del DTM».

El pilot de 39 anys va deixar la Fórmula 1 fa dos anys, després de 18 comeptint. Des de llavors ha estat lluitant amb Gigantic GT, amb el què va aconseguir el títol al 2018 al costat del seu company d’equip Naoki Yamamoto. L’aproximació del DTM a la sèrie japonesa el va portar finalment a Hockenheim.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments