F1: Pierre Gasly: ​​”Cap pilot oblida conduir en unes setmanes”

La seva arribada a Red Bull el va fer somiar amb podis i victòries, però aviat aquest somni es va convertir en un malson.

El pilot francés deRed Bull mai va ser convincent i va quedar relegat a Toro Rosso per intercanvi directe amb Alex Albon. Va ser un cop dur, però Gasly va saber respondre i ha estat a molt bon nivell des que va quedar relegat. Gasly va admetre que no va assolir tot el seu potencial a Red Bull:

Com a pilot, no oblidem mai com conduir en setmanes o mesos. Entre Budapest i Spa, crec que van passar quatre setmanes. Vaig guanyar la Renault 2.0 Formula, vaig acabar segon (Renault Formula 3.5), vaig guanyar a GP2, vaig acabar segon a Astronomical Formula, vaig estar a Toro Rosso l’any passat. Vaig sentir que estava molt lluny del meu potencial.

“És una pena que no poder aprofitar aquesta oportunitat perquè crec que tenia totes les coses necessàries per aconseguir-ho. ”

“Com a pilot, sempre volem estar al cotxe el més ràpid possible i lluitar el més alt possible a la graella. Però a Red Bull semblava que acabés de prendre el 80% del potencial que teníem a la majoria de curses i per diferents motius. Des que vaig entrar a Toro Rosso, això ha canviat una mica i cada cap de setmana sento que sóc més fort. Per descomptat, això és molt més positiu. Però en última instància, com a pilot, sempre vull el cotxe el més ràpid possible. ”

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments