F1: Pierre Gasly: ​​»Cap pilot oblida conduir en unes setmanes»

La seva arribada a Red Bull el va fer somiar amb podis i victòries, però aviat aquest somni es va convertir en un malson.

El pilot francés deRed Bull mai va ser convincent i va quedar relegat a Toro Rosso per intercanvi directe amb Alex Albon. Va ser un cop dur, però Gasly va saber respondre i ha estat a molt bon nivell des que va quedar relegat. Gasly va admetre que no va assolir tot el seu potencial a Red Bull:

« Com a pilot, no oblidem mai com conduir en setmanes o mesos. Entre Budapest i Spa, crec que van passar quatre setmanes. Vaig guanyar la Renault 2.0 Formula, vaig acabar segon (Renault Formula 3.5), vaig guanyar a GP2, vaig acabar segon a Astronomical Formula, vaig estar a Toro Rosso l’any passat. Vaig sentir que estava molt lluny del meu potencial. »

«És una pena que no poder aprofitar aquesta oportunitat perquè crec que tenia totes les coses necessàries per aconseguir-ho. ”

«Com a pilot, sempre volem estar al cotxe el més ràpid possible i lluitar el més alt possible a la graella. Però a Red Bull semblava que acabés de prendre el 80% del potencial que teníem a la majoria de curses i per diferents motius. Des que vaig entrar a Toro Rosso, això ha canviat una mica i cada cap de setmana sento que sóc més fort. Per descomptat, això és molt més positiu. Però en última instància, com a pilot, sempre vull el cotxe el més ràpid possible. ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments