L’INFAME DAKAR 2020 – ETAPA 3: Sainz guanya i es col·loca líder

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la falta de drets humans i en especial en els drets cap a les dones que es viuran en els pròxims dies a l’Arabia Saudita.

Carlos Sainz ha estat el guanyador de la tercera etapa del Dakar 2020. El pilot espanyol ha dominat la major part de l’etapa i ha portat el seu Mini al més alt de la taula avui.

Sainz només ha perdut el seu avantatge en el WayPoint del KM 200, quan Nasser Al- Attiyah ha agafat la davantera. Però Sainz ha recuperat el lideratge en el següent control de pas, que no ha deixat escapar fins al final de l’etapa. Es tracta de la 33a victòria d’etapa al Dakar per al pilot madrileny que, d’aquesta manera, es posa al capdavant de la carrera.

Attiyah ha acabat segon, a més de tres minuts del guanyador de l’especial i Jakub Przygonsk ha fet una gran remontada acabant entre els tres primers. Al primer WayPoint era el 12è i ha pujat fins al tercer lloc.

Fernando Alonso també ha fet una gran actuació amb una notable remontada. En el primer WayPoint era el vuitè i ha estat capaç de pujar fins al quart lloc en el segon control de pas i s’ha mantingut amb aquesta posició fins a prop del final de l’etapa caient al cinquè lloc, just al darrere del sorprenent Yasir Seaidan.

Stéphane Peterhansel també ha començat l’etapa de la millor manera i s’ha mantingut entre els 3 primers durant la major part del dia, sent segon en l’últim WayPoint. Els últims quilòmetres han portat al pilot francès al setè lloc.

En la general, Sainz és ara el líder, amb gairebé cinc minuts d’avantatge sobre Al-Attiyah i Orlando Terranova completant el podi a vuit minuts de Sainz.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments