ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: Nou SUV urbà

  • El nou nivell d’acabat ofereix elements de carrosseria distintius i fars posteriors full LED
  • L’ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE celebrarà la seva estrena en el Saló de l’Automòbil de Ginebra al març de 2020

D’esportiu a robust: ŠKODA aviat afegirà una versió SCOUTLINE a la gamma del SUV urbà KAMIQ. Després de la variant Monte Carlo, el nou KAMIQ SCOUTLINE equipa passos de roda amb revestiment negre mat, poderosos elements platejats en la carrosseria, grans llandes d’aliatge de 17 i 18 polzades i fars posteriors full LED.

El ŠKODA KAMIQ és el primer SUV de la marca a estar disponible com a variant SCOUTLINE. A més del revestiment negre mat dels passos de roda, els nombrosos elements platejats de la carrosseria creen un aspecte impactant. El ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE equipa un aleró davanter específic amb protecció de baixos i un difusor posterior, tots ells amb el mateix acabat platejat dels laterals, les carcasses dels retrovisors i les barres de sostre. Altres elements destacables inclouen les finestretes i la lluna posteriors SunSet, amb els marcs de cromatges. Les llandes de sèrie són d’aliatge de 17 polzades Praga i pot equipar opcionalment les llandes de 18 polzades Crater. El KAMIQ SCOUTLINE també inclou fars posteriors full LED de sèrie.

Seients ThermoFlux i panells decoratius exclusius

L’interior del KAMIQ SCOUTLINE ofereix un espai generós i panells decoratius exclusius – amb un efecte de fusta de freixe de sèrie i un disseny raspallat fosc disponible opcionalment – complementats amb sortides d’aire amb efecte crom. Els pedals estan revestits amb un disseny d’alumini. Mentre que els seients davanters amb altura ajustable vénen amb tapisseria especial SCOUTLINE feta amb teixit transpirable ThermoFlux i microfibres Suedia, el volant, la palanca del fre de mà i la palanca del canvi de marxes s’ofereixen amb un acabat de cuir. La il·luminació ambiental LED, de color blanc, vermell i taronja, il·lumina la consola central, els compartiments de magatzematge de les portes, les manetas de les portes i la zona per als peus. A més, el nou KAMIQ SCOUTLINE està equipat amb llums de lectura LED. Els clients poden triar un revestiment negre per al sostre, per a completar l’interior.

Àmplia gamma de colors i motors

El ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE està disponible amb tots els colors de carrosseria i la gamma completa de motors, que inclou tres motors de gasolina, un dièsel, i un motor de gas G-TEC (GNC), amb potències d’entre 66 kW (90 CV) i 110 kW (150 CV).

El nou ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE celebrarà la seva estrena en el Saló de l’Automòbil de Ginebra; el llançament a Espanya està previst per a juliol de 2020.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments