Fórmula 1: Red Bull i Exxonmobil renoven la seva vinculació

El combustible utilitzat en les noves unitats és cada vegada més important per als equips que depenen dels proveïdors per a trobar solucions que els permetin obtenir un major rendiment. Red Bull ha estat treballant amb ExxonMobil des de 2017 i continuarà aquesta associació aquesta temporada.

Christian Horner, director de Red Bull Racing:

«Aston Martin Red Bull Racing està encantat de continuar l’exitosa associació amb ExxonMobil per a la pròxima temporada de Fórmula 1 al 2020 i més enllà. Durant les tres últimes temporades, el treball realitzat per ExxonMobil, en estreta col·laboració amb els nostres enginyers i proveïdors de motors, ha donat resultats molt positius. Cada nou desenvolupament de combustibles i lubrificants ha afegit un rendiment que sens dubte ens ha ajudat a aconseguir els nostres objectius i esperem obtenir més beneficis de l’ampliació d’aquesta associació.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments