CATALUNYA: Prèvia al Rallysprint de la Cerdanya 2020

La prova que tindrà lloc el proper dissabte 25 de juliol, dues setmanes després de la data inicialment marcada, puntuarà per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’asfalt, del qual serà la segona cursa puntuable.

En la prova també s’establirà una classificació de regularitat per a vehicles clàssics. Encara que els horaris s’ajustaran al fet que aquesta serà l’única cursa a disputar, el format serà molt similar al marcat des d’un principi, amb tres passades en tots dos sentits del tram de la carretera GI-400 (Alp-Masella).

El recorregut del 5è Rallysprint de la Cerdanya constarà de tres passades de pujada a la carretera GI-400 en el sentit Alp-Masella (6,03 km) i tres passades més de baixada Masella-Alp (5,95 km). En total hi haurà prop de 36 km de velocitat dels 148,1 del total de l’itinerari. El primer participant sortirà a les 13.30 hores des del davant de l’Ajuntament d’Alp i l’arribada del primer cotxe està marcada per les 18.06 hores al carrer Mancomunitat. Els equips tindràn uns minuts d’assistència abans de cada tram.

Moltes ganes de competir

Les ganes dels pilots ha quedat palesa després dels 4 mesos sense curses. La llista d’isncrits s’ha omplert amb 74 participants i alguns estrenaran cotxe. Entre aquests nous vehícles cal destacar els Porsche 997 GT3 de Xavier Domènech-Daniel Muntadas; Renault Clio V Rally5 de Ramon Cornet-Dani Noguer; Ford Sierra RS Cosworth de Jordi Ventura-Josep Autet; BMW M3 de Gil Castañé Salés-Gil Castañé Soldevila; Subaru Impreza de Josep Solà-Robert Izquierdo; etc.

La imagen puede contener: automóvil y exterior

La qualitat dels pilots inscrits és molt destacable. A banda dels destacats anteriorment, es poden veure pilots de la talla de Dani Solà-Sergi Brugué (BMW M3), José Luis García-Javier Moreno (Citroën DS3 N5), Jordi Gaig-Aleix Astudillo (Porsche 911 GT3), Francesc Gutiérrez-Raúl Vallés (Opel Ascona 400)Luka Larrosa-Oriol Avilés (Citroën Saxo), Dani Rabaneda-Manuel Fernández (BMW M3), Marc Ventura-Gerard Alsina (VW Golf GTI), Gonçal Ambit-Marc Pie (Lancia Delta HF Integrale 16V), Juan Armadans-Miquel Ibáñez (Fiesta R2), el trío de Porsche compost per Àlex Sasplugas-Juling Sasplugas (911 SC), Josep M. de Ferrer-Llorenç de Ferrer (911 RS), Josep Traserra-Ramon Abad (997 GT3 Cup Rally) i un llarg etcètera.

En total 21 inscrits seran de regularitat d’ells 9 en Súper Sport i 12 en modalitat Sport, amb una gran varietat de mecàniques com Porsche 911 SC, Audi Quattro, Lancia Beta Montecarlo, Opel Ascona i2000, BMW M3, VW Scirocco GTX, entre d’altres.

Protocols de seguretat sanitària davant del Covid19

El 5è Rallysprint de la Cerdanya se celebrarà amb un protocol sanitari, d’higiene i seguretat que està sent ultimat per V-Line Org. i Cerdanya Racing, juntament amb la Federació Catalana d’Automobilisme, per a la seva corresponent aprovació. La prova continuarà sent una autèntica festa de l’automobilisme, amb una llista de participants que es preveu interessant, tant pel seu format àgil i compacte com pel fet de ser la primera cursa automobilística que se celebrarà en territori català després de moltes setmanes d’inactivitat.

La imagen puede contener: texto

Horaris: aquí

Inscrits: aquí

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share