FÓRMULA 1: Lliures 3 GP Gran Bretanya 2020: Mercedes torna a marcar el ritme

Després d’un divendres més discret, Mercedes va demostrar que segueix sent el referent, aconseguint un doblet en aquesta sessió amb Lewis Hamilton al segon lloc. En general, els temps van ser més ràpids que ahir.

Sempre amb pneumàtics tous muntats, Bottas va acabar amb la millor marca en 1m25.873s, sent l’únic que va baixar a 1m25s. Seguit per Hamilton, situant-se en 0.138s. Els dos de Mercedes es van col·locar al capdamunt del full de temps, que ja van ocupar a la primera meitat d’aquesta FP3.

Igual que els dos Mercedes, Max Verstappen només utilitzava pneumàtics tous al seu Red Bull, es quedava a 0.300s de la part superior. Després de la referència d’ahir, Lance Stroll (Racing Point) va acabar quart, amb Carlos Sainz (McLaren) cinquè davant del millor Ferrari, Charles Leclerc. El seu company Sebastian Vettel va tenir ahir una altra sessió difícil després del temps perdut i va acabar el 14è lloc. Just davat Alexander Albon (Red Bull) amb només nou voltes. L’incident d’ahir a la FP2 va obligar l’equip austríac a treballar per arreglar la RB16.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share