FÓRMULA E: Mercedes, nous colors mateixos pilots

L’equip Mercedes de Fórmula E ha deixat enrere el cotxe negre que va portar al final del campionat de la temporada passada i ha tornat a un disseny platejat per a la campanya 2020-21.

Mercedes va conservar el seu esquema tradicional de pintura plata per al llançament del seu cotxe Silver Arrow 01 per la primera temporada en el campionat electric.

Els pilots Stoffel Vandoorne i Nyck de Vries -que continuaran en l’equip l’any que ve- van córrer amb el disseny actual fins que la temporada es va suspendre després de la E-Prix de Marràqueix a causa de la crisi de salut mundial.

Però quan el calendari es va reprendre per al final de sis carreres de Berlín, l’equip de la FE va seguir el lideratge de l’equip Mercedes Fórmula 1 canviant a un esquema predominantment negre.

Això va formar la part més destacada de la campanya contra el racisme de la marca, que també inclou el llançament d’un nou programa de diversitat i inclusió: només el 3% de la seva mà d’obra s’identifica com a ètnica minoritària.

Tot i que la màquina Silver Arrow 02 es remunta a un esquema en gran part platejat, tot i que amb les franges blaves de la seva divisió elèctrica EQ, l’halo del cotxe encara porta el missatge ‘End Racism’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments