FÓRMULA E: McLaren reserva una plaça al campionat per al 2022

McLaren ha reservat un lloc a la Fórmula E per al 2022. L’equip de Woking es planteja seriosament la possibilitat d’adherir-se al campionat 100% elèctric.

Zak Brown havia esmentat anteriorment que McLaren estava avaluant la possibilitat d’entrar a la Fórmula E com a part del seu pla d’expansió de marca. Avui es confirma que va signar un acord d’opció per al 2022 amb la Fórmula E, reservant una plaça al campionat.

McLaren Applied és actualment el proveïdor exclusiu de bateries per a la Fórmula E, és a dir, que no poden unir-se com a equip oficial fins que no s’acabi aquest acord; el contracte caduca després de finalitzar la temporada 2021-22.

“Fa temps que estem veient de prop la Fórmula E i seguim el progrés i la direcció futura de la sèrie. L’oportunitat d’optar per una possible entrada, juntament amb el final del contracte de proveïdor de McLaren Applied amb la FIA al final de la segona generació de vehícle (Gen2), ens dóna el temps per decidir si la Fórmula E és adequada per a McLaren com una futura plataforma de competició”.

Zak Brown, CEO de McLaren Racing

Alejandro Agag, fundador i president de la Fórmula E, està encantat de veure que el campionat crida l’atenció de McLaren, un dels grans noms de l’automobilisme.

“McLaren Racing assegurar una opció per unir-se a la graella de la Fórmula E de la Gen3 és una prova de l’impacte continuat del nostre esport. Amb alguns dels noms més famosos del motoresport que ja competeixen a la Fórmula E, estem encantats que McLaren Racing hagi decidit buscar una possible entrada a la Fórmula E”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments