RESISTÈNCIA: Acura avança amb el seu LMDh

Acura ha anat avançant en el seu programa LMDh, segons el president d’Honda Performance Development, David Salters, estan molt avançats en els estudis de disseny i tenen l’objectiu de debutar al 2023.

El fabricant d’automòbils de luxe, que va anunciar formalment la seva participació en el LMDh al gener, ha estat un dels tres fabricants que fins ara s’han compromès amb la plataforma global de classe superior ACO-IMSA, juntament amb Porsche i Audi.

Segons Salters, que recentment va assumir el càrrec de nou president de HPD en substitució de Ted Klaus, s’ha estat treballant amb el seu soci de xassís, que encara no s’ha anunciat, així com amb el seu equip de disseny intern d’Acura.

Tot i tenir quatre anys d’experiència en DPI amb el seu Acura ARX-05, guanyador del campionat, Salters va dir que entrar en l’era LMDh és gairebé començar amb un full de paper en blanc, sobretot si es té en compte el nivell esperat de participació dels fabricants.

Salters va dir que el seu programa en el Campionat IMSA WeatherTech Sportscar és la principal prioritat, i que la participació en les 24 Hores de Le Mans depèn d’una sèrie de factors.

Tant Wayne Taylor Racing com Meyer Shank Racing, que actualment tenen contractes plurianuals, han expressat la seva forta ambició de portar els seus cotxes a la clàssica cursa de resistència francesa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments