FÓRMULA E: Mini presenta el seu Safety Car

Mini ha revelat el que serà el Fórmula E Safety Car, el Mini Electric Pacesetter. És una versió inspirada en l’esportiu John Cooper Works.

El Mini Pacesetter elèctric inspirat en JCW fa un pas endavant i combina el caràcter de rendiment de la marca John Cooper Works amb la mobilitat elèctrica. Aquesta versió extrema del Mini Electric es va desenvolupar com a vehicle de seguretat per a la Fórmula E, per la qual cosa no està pensat per ser utilitzat a la via pública. No obstant això, revela una de les direccions que podríem seguir amb l’electrificació de la marca JCW. Per a mi, el missatge és clar: l’electrificació i John Cooper Works són una bona opció

Bernd Körber, director de Mini.
Imagen

És a dir, tot i no confirmar una possible versió de carretera inspirada en el Safety Car, revelen que aquest cotxe és una mena de “vista prèvia” del que podem esperar en el futur electrificat dels cotxes esportius Mini, que, segons les expectatives, encara haurien de ser arriben a l’actual generació de models de marques britàniques.

Pel que fa al Safety Car, tenim la motorització elèctrica que s’utilitza al Cooper SE. Estem parlant d’un motor elèctric que proporciona 184 CV i 270 Nm de parell. Tot i això, rep diverses millores a nivell de xassís i la carrosseria més agressiva, semblant al Mini John Cooper Works GP. La marca britànica també revela que el Pacesetter pesa 130 kg menys que el Mini Cooper SE (1280 kg) i accelera de 0 a 100 km / h en 6,7 segons.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments