CIRCUITS: A Todt li agradaria que la F1 i la FE compartissin cap de setmana

I si tenim F1 i Fórmula E el mateix cap de setmana, a la mateixa pista. És un escenari que de moment sembla impossible, però que Jean Todt, president de la FIA, no descarta.

«No estic en contra de la idea. Podríem passar un cap de setmana amb tots dos, en un circuit de la ciutat. Pot funcionar, però en general la Fórmula E ha de mantenir la seva especificitat, el seu sabor futurista ”.

Tot i la seva forta aposta pels monoplaces elèctrics, Todt no veu que els esports de motor esdevinguin totalment elèctrics amb els anys que vindran.

La possibilitat de tenir F1 i Fórmula E el mateix cap de setmana no hauria de passar aviat. La Fórmula E intenta consolidar la seva posició i comença a ser, en certa manera, la competència de la F1, amb moltes marques que prefereixen la competència elèctrica al Gran Circ. D’altra banda, la F1 té una base de fans molt forta i es pot dir que és una competició molt més atractiva, tant en directe com a la televisió. Tot aquest conflicte d’interessos fa molt poc probable que les dues competicions puguin interactuar el mateix cap de setmana, per evitar el joc de comparacions que inevitablement succeiria.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments