FÓRMULA E: L’e-Prix de Mónaco es decideix en un gran avançament a favor de Da Costa

António Félix da Costa va obtenir la seva primera victòria de la temporada de Fórmula E, aconseguint aquest dissabte la victòria en un emocionant e-Prix de Mònaco. La lluita va durar fins a l’última volta, quan el portuguès de DS Techeetah va completar el decisiu avançament.

Partint de la pole position, Félix da Costa es va mantenir al capdavant d’una cursa lenta a les primeres etapes, però a la quarta volta el superaria Robin Frijns (Envision Virgin / Audi), que havia començat segon i mantenia el ritme.

En un moment donat, Frijns semblava tenir la victòria a les mans, però perdria impuls i Félix da Costa va fer un millor ús dels modes d’atac. Frijns fins i tot va perdre la seva posició davant Mitch Evans (Jaguar), que havia pres la davantera després del cotxe de seguretat.

En reiniciar, Evans tenia menys energia disponible i a la darrera volta no va poder resistir Félix da Costa. El portuguès va vèncer a la Nouvelle Chicane i va guanyar amb 2.848 segons d’avantatge. El neozelandès, en canvi, va haver de conservar energia i va perdre el tercer lloc davant Frijns.

Jean-Eric Vergne (DS Techeetah) i Maximilian Günther (BMW i Andretti) van completar els cinc primers. En una cursa per oblidar, Mercedes va veure com Nyck de Vries i Stoffel Vandoorne es deixaven les opcions en les primeres voltes.

Això significa que Frijns és el nou líder del campionat amb 62 punts, cinc punts més que de Vries. Félix da Costa ha pujat al tercer lloc amb 55 punts, de manera que es troba totalment dins de la lluita pel títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments