FÓRMULA 1: El calendari 2021 continua planejant canvis

La pandèmia continua deixant incerteses al calendari de Fórmula 1 d’aquest any. El Gran Premi del Canadà va ser cancel·lat recentment i el Gran Premi de Turquia va ocupar el seu lloc. Però pot ser que aquest no sigui l’únic canvi en els plans, en funció de l’evolució de la situació mundial de la salut, i Mugello i Nürburgring seran algunes de les possibles alternatives.

Motorsport.com afegeix que no és segur que la F1 pugui fer una gira per Àsia entre setembre i octubre. En aquest sentit, amb els GP de Japó i Singapur en dubte, les hipòtesis són el retorn a Mugello i al Nürburgring, traçats que l’any passat formaven part del calendari reformulat, amb Mugello debutant en el calendari mndial. Per la part de la F1, el director executiu Stefano Domenicali va rebutjar confirmar o desmentir la possibilitat i va dir a Sky Italia:

‘No puc confirmar res. Encara no hi ha res ’.

També el GP d’Austràlia, previst per al novembre, encara és incert. En aquest cas, el pla B podria ser un nou viatge a Bahrain per la pista exterior de Sakhir, tal com va fer l’any passat.

Altres dubtes estan relacionats amb les proves a l’altre costat de l’Atlàntic: Brasil, Estats Units d’Amèrica i Mèxic. En aquest cas, Motorsport.com també escriu que hi va haver rumors durant el GP de Portugal que podria dir que hi hauria una segona ronda sobre la taula als EUA, a Indianàpolis, en cas que no fos possible viatjar immediatament a Mèxic i Brasil.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments