WRC: Toyota espera aguantar el ritme al Ral·li de Sardenya tot i obrir pista

Després d’un ral·li a Portugal que finalment va ser molt positiu des del punt de vista comptable, Toyota Gazoo Racing i Jari-Matti Latvala s’acosten al Ral·li de Sardenya amb precaució, sense fer test previs i amb els dubtes amb els pneumàtics a l’aire.

A l’illa italiana, els homes forts de Toyota pagaran molt car el seu èxit a l’inici de la temporada, Sébastien Ogier i Elfyn Evans començaran a les dues primeres posicions divendres. Amb això en ment, Jari-Matti Latvala creu que el repte serà molt complicat per a les seves tropes, però, per descomptat, espera que brilli tot el seu equip, sabent que el seu rival principal per la lluita pels títols, Hyundai, serà favorit.

“Vam tenir un resultat fantàstic a Portugal i ens dóna bones sensacions per passar a un altre ral·li de terra com és Sardenya. També hem de ser realistes abans de l’esdeveniment. Seb i Elfyn seran els dos primers pilots de la carretera el primer dia, i solen ser un dels ral·lis més durs pel que fa a escombrar les pistes, sobretot ara que tornem a l’estiu. Però ens hem aguantat bé després d’un difícil inici a Portugal i tornarem a intentar agafar el màxim de punts possible a Sardenya. Sabem que serà un ordre de sortida complicat, però això és el que és el ral·li “.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share