FÓRMULA 1: Verstappen no creu que Red Bull comprometi la propera temporada amb les evolucions de 2021

El líder del campionat, Max Verstappen, pensa que tot l’esforç en termes de rendiment en el monoplaça d’aquest any no compromet el projecte de l’any vinent. Per a l’holandès, tot i que l’equip aporta noves actualitzacions per a gairebé totes les curses, tenint en compte el sostre pressupostari i les noves regles del 2022, la continuïtat del bon rendiment en les properes temporades no hauria d’estar en entredit.

“No sé què passa amb altres equips, però sé que, del nostre costat, millorem el nostre cotxe en gairebé totes les curses, cosa que crec que és molt important. Tenim una bona oportunitat per fer una bona temporada i confio amb la gent que tenim a l’equip que el focus per a l’any vinent també serà del 100% ”. Fins ara, no veig que pugui posar-ho en perill. Per descomptat, el temps ho dirà, [però] estic totalment d’acord amb l’enfocament que tenim per a aquesta temporada ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share