RESISTÈNCIA: Ferrari descarta a Rossi per un possible programa amb el nou Hipercotxe

Ferrari va anunciar fa uns mesos un programa al World Endurance (WEC) en la nova categoria reina LM Hypercar. És ben sabut que Valentino Rossi té interès en les carreres com ara les 24 hores de Le Mans quan es retiri com a pilot de MotoGP.

No obstant això, el pilot italià no és dins del projecte Ferrari, tot i les seves llargues connexions amb el fabricant que fins i tot li van valer proves i gairebé un lloc a la Fórmula 1. Antonello Coletta, director d’activitats esportives del Ferrari GT, ho va deixar clar al diari La Gazzetta dello Sport:

Amb tot el respecte, crec que Valentino és més gran que els actuals pilots de resistència i ens enfrontarem a adversaris durs. És com si un dels nostres pilots decidís competir en moto. Valentino es diverteix amb els GT. Potser podria provar en aquesta classe, però crec que ja tenim bones alternatives per als Hypercars i escollirem entre els joves pilots emergents.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share