WEC: El campió de LMGTE Pro 2021 en suspens

FotoWEC

El Ferrari #51 d’Alessandro Pier Guidi i James Calado es va coronar dissabte passat campió del WEC en LMGTE Pro però ara mateix es troba a la Cort d’Apel·lació Internacional amb una apel·lació a favor del cotxe #92 de Kevin Estre, Neel Jani i Michael Christensen

La polèmica va sorgir en els últims 15 minuts de cursa, quan Pier Guidi va xocar amb Christensen. El pilot de Porsche va donar una volta, però el director de carrera va ordenar al pilot de Ferrari que tornés la posició. Una cosa que mai va arribar a fer, ja que en els minuts següents tots dos es van aturar a boxes.

La protesta de Porsche als comissaris va ser rebutjada, però segons sportscar365.com els alemanys ja han anat a la Cort d’Apel·lació Internacional. Ara queda esperar la decisió d’aquesta instància per confirmar qui aconsegueix aquest títol WEC el 2021.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments