FÓRMULA 1: Red Bull presenta el seu RB18 amb Oracle com a principal patrocinador

Uns dies després de Haas, avui ha estat el torn de Red Bull d’anunciar el seu cotxe per a la temporada de Fórmula 1 2022. Es diu RB18, i estarà pilotat pel campió del món 2021 Max Verstappen i el mexicà Sergio Pérez.

Per a l’equip britànic, és la primera vegada des del 2014 que el número 1 torna al morro d’un dels seus monoplaces. L’holandès Max Verstappen, amb 10 victòries el 2021, és un dels grans favorits d’aquesta temporada. Pel que fa a Sergio Pérez, intentarà acompanyar millor el seu company en la defensa de la seva coronació després d’un final de temporada molt fort.

Imagen

Visualment, el Red Bull RB18 incorpora les modificacions aerodinàmiques dictades per la nova normativa tècnica, com l’aleró davanter simplificat, l’aleró posterior corbat o els sidepods simplificats.

Imagen

La decoració segueix sent clàssica, dominada pel logotip de red bull i un tint mat, adoptat pels enginyers des del 2017, però amb molta més presència de l’empresa Oracle, que ha passat a ser el patrocinador principal de l’equip. Sota el capó del Red Bull RB18, el motor V6 turbo híbrid d’Honda es manté. El fabricant de motors japonès, que s’havia de retirar aquest hivern, ha ampliat la seva associació fins al 2025.

Imagen

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments