FÓRMULA 1: Mercedes centra l’atenció del primer dia de test a Bahrain amb el seu nou disseny

Pierre Gasly ha estat el pilot més ràpid del dia, després de vuit hores de treball a la pista. Els equips han iniciat la fase final de preparació per a la temporada 2022 i, tot i que Ferrari ha liderat durant 7 hores i mitja, Gasly ha intentat marcar el millor temps, aprofitant les gomes més toves.

Charles Leclerc ha fet el millor temps al final de la primera hora de proves al Circuit Internacional de Bahrain, però el focus estaven centrats en Mercedes, amb el seu nou concepte «Sidepod 0«. Amb els laterals molt reduïts, així com les entrades d’aire laterals, el nou W13 B té un aspecte inusual. Tanmateix, Williams presenta un concepte una mica similar. Les entrades d’aire són destacades, com en la primera versió del cotxe, però després d’aquesta zona, els flancs són molt més prims. Una tendència que podria començar a agafar força i de la qual ja es va parlar.

Imagen

Pel que fa a l’acció a la pista, Leclerc ha estat al capdavant de la taula durant tota la sessió matinal. Haas, com era d’esperar, no ha sortit a la pista durant el matí i només ho feia a la tarda, però Kevin Magnussen ja era al garatge de l’equip per fer-se el nou seient.

McLaren i Alpine han passat molt de temps als boxes i fent poques voltes igual que Williams, l’equip britànic tenia problemes a l’eix del darrere. A l’última hora hem pogut veure una mica més de moviment sobre l’asfalt amb Gasly marcant el millor temps amb poc més de mitja hora per al final, amb Sainz fent el seu intent per acabar segon. Si durant el matí no hem tingut interrupcions, durant la tarda hem tingut dues banderes vermelles: una provocada per una peça de rasclet aerodinàmic de l’Aston de Lance Stroll i una altra provocada per Sergio Pérez a sis minuts del final de la sessió.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments