RESISTÈNCIA: Acura bateja el seu ARX-06 a França

Els preparatius per al nou LMDh continuen, i en els darrers dies ha estat Acura la que ha fet el “bateig de pista” al seu model: l’ARX-06 basat en un xassís Oreca. Les proves es van fer a la pista de Paul Ricard divendres passat i a Magny-Cours l’endemà.

Després de Cadillac i Porsche, Acura és el tercer fabricant que transforma el seu nou prototip per a la propera temporada, que serà elegible per al Campionat IMSA SportsCar i el World Endurance (WEC) en una nova categoria reina comuna en ambdós campionats en la qual també hi haurà el LM Hypercar.

Segons sportscar365.com, es va fer un primer shakedown a l’aeroport Paul Ricard, abans d’una prova de pista a Magny-Cours. A les proves van estar presents Matt McMurry i Ricky Taylor. Acura ha mostrat imatges molt limitades de les proves del seu ARX-06, com es poden veure a continuació.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments