WRC: “Catalunya serà el primer ral·li d’asfalt real d’aquest cotxe”

En lluita per la victòria fins a la meitat del ral·li a Nova Zelanda, Ott Tänak es va mostrar indefens quan la pluja va fer acte de presència davant el domini dels Toyota de Kalle Rovanperä i Sébastien Ogier.

En roda de premsa, l’estonià va reconèixer immediatament la superioritat dels Toyota, sense buscar excuses entre les penalitzacions i els seus problemes de dissabte a la tarda.

“Va ser un cap de setmana dur i des de dissabte al matí no hem estat a l’alçada de la lluita amb Kalle i Seb. Estaven realment per sobre nostre. Encara hem aconseguit aconseguir el millor resultat possible”.

Després d’aquest nou podi a Nova Zelanda, el pilot de Hyundai encara aspirarà a dos grans resultats als ral·lis d’asfalt al final de la temporada.

“M’imagino que Catalunya i Japó seran ral·lis molt diferents en comparació amb el temps que vam tenir a Ypres. Catalunya és el primer ral·li d’asfalt real d’aquest cotxe i serà interessant veure on estem en termes de rendiment. Japó, potser és com a Catalunya. Hem d’anar-hi i veure-ho”.

Finalment, Ott Tänak va tornar ràpidament als seus problemes de transmissió que es van produir dissabte a la tarda en el moment àlgid de la lluita.

“Dissabte encara vam tenir alguns problemes de transmissió i com que ja en teníem un a Grècia, no vam poder fer res i vam haver d’anar fins a la meta. Havíem de gestionar-ho el millor possible per no perdre massa temps, però així va ser”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share