FÓRMULA 1: Ben Sulayem anuncia la continuïtat en la rotació de directors de cursa

La FIA mantindrà la rotació de directors de cursa a la Fórmula 1, com va passar després de la polèmica cursa final de la temporada 2021, no sent una decisió que va resultar ser molt popular a mesura que avançava la temporada, sobretot després del Gran Premi del Japó.

Les queixes d’incoherències durant les decisions dels comissaris, van fer que el final de temporada posés en dubte la continuïtat d’aquest sistema. No obstant això, el president de la FIA, Mohammed Ben Sulayem, va confirmar que “no es pot tenir un sol director de cursa”.

En declaracions durant la visita a la caravana del Dakar, ben Sulayem va dir:

“No es pot tenir només un director de cursa i confiar en ells. Veig que n’hauríem de preparar un segon”.

El responsable de l’entitat federativa ha afegit que creu que hi ha molt talent dins de la FIA i que poden ajudar en les curses de F1, després d’haver afirmat també que l’antic director de cursa, Michael Masi, no volia continuar en funcions dins de la FIA a causa dels missatges que “va rebre a les xarxes socials, les xarxes socials tòxiques”, revelant que la seva organització sempre ha donat suport a l’australià.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share