La TGR Iberian Cup arrenca la segona edició amb millores i uns inscrits ben coneguts

Aquest cap de setmana començarà la segona edició de la TGR Iberian Cup, la copa monomarca organitzada per Toyota Espanya, Toyota Caetano Portugal i Motor & Sport Institute (MSi).

La copa va ser tot un èxit en la seva primera temporada i aquest any torna amb més força que mai. El Ral·li Serras de Fafe és la primera parada d’aquesta copa que ja ha aconseguit duplicar el nombre de participants en comparació de la temporada anterior.

Nous pilots, premis en metàl·lic més atractius, una nova caixa de canvis per al Toyota GR Yaris i millores aerodinàmiques a la carrosseria, són alguns dels al·licients que oferirà aquesta segona edició de la TGR Iberian Cup.

A més, els Toyota GR Yaris estaran equipats amb les noves rodes Pirelli “Scorpion”, marca que s’uneix a com a subministrador oficial de pneumàtics, aportant la seva enorme experiència en competició, ja que també és el proveïdor de pneumàtics per als participants al WRC.

Entre els 15 equips inscrits, hi ha els ja coneguts Miguel Campos i Ricardo Costa, així com el vigent campió Sergi Francolí acompanyat aquest any per Xevi Moreno, que renovarà la seva aposta per la copa monomarca de Toyota. A ells se sumen altres pilots com Albert Llovera o Bruno Bulacia amb Axel Coronado com a copilot.

Les condicions climàtiques no seran les més favorables, amb previsió de pluja per als dies de competició, cosa que convertirà la terra de les especials cronometrades en complicades. El Rally Serras de Fafe arrenca aquest divendres a la nit amb una superespecial urbana i es prolongarà fins diumenge a la tarda, amb un total de 17 trams cronometrats.

#PILOTCOPILOTEQUIP
77Sergi FrancolíXevi MorenoCSM Automoció
78Miguel CamposJose JanelaMiguel Campos
79Ricardo CostaRui VilaçaMacedo & Macedo GTW Racing
80Daniel BerdomásBrais MirónGrupo Breogán
81Pedro LagoRicardo FariaToyota Caetano Auto
82Bruno BulaciaAxel CoronadoBruno Bulacia
83Alberto MonarriAlberto ChamorroMAVISA Sport
84Pierre LafayDominique SavignoniLafay
85José Carlos MuleroCarlos FernándezAutomóvil Club de Lorca
86Albert LloveraÓscar LópezPCR Sport Club Esportiu
87Isaac VeraSergio CerezoToyota Kobe Motor
88Jean-Michel RaouxAntoine PaqueJean-Michel Raoux
89Jonathan RieuThomas EscartefigueJonathan Rieu
90Javier VillaAndrés BlancoAsturhíbrido
91Manu GascouGuilles De TruckheimManu Gascou

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments