Ogier i Breen les últimes peces del trencaclosques de Toyota i Hyundai per al Ral·li de Croàcia 2023

El proper Ral·li de Croàcia veurà la participació de Craig Breen i Sébastien Ogier, dos pilots sense programes complets aquesta temporada però que han estat protagonistes en aquest inici d’any.

Hyundai ha confirmat que Craig Breen serà el pilot que correrà al costat dels seus companys d’equip, Thierry Neuville i Espekka Lappi, en el cotxe número 42. Breen ja va aconseguir un podi en la seva única aparició al campionat del món de ral·lis a Suècia, on va lluitar fins al final amb Tänak. Encara que va ser penalitzat 10 segons abans del Power Stage, va acabar segon en la classificació general per davant del seu company d’equip que va ser incapaç de culminar les ordres d’equip.

El pilot irlandès també va participar al Rally Serras de Fafe 2023 del Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC), on va viure diversos problemes tècnics però va demostrar la seva velocitat. Així mateix, ja va competir a Croàcia l’any passat amb l’equip M-Sport, on va acabar quart.

D’altra banda, Sébastien Ogier també participarà al Ral·li de Croàcia, després de la seva victòria al Ral·li de Mèxic. El pilot francès, que ha guanyat vuit vegades el campionat del món de ral·lis, està disposat a mantenir la seva ratxa de victòries i seguir «desacreditant» els actuals pilots del campionat a temps complert.

Ogier és actualment líder del campionat de pilots, amb tres punts d’avantatge sobre Thierry Neuville. Si guanya a Croàcia, podria augmentar aquesta diferència i continuar amb el seu impuls per aconseguir, qui sap, el seu novè títol mundial, encara que ja s’ha afanyat a dir que no continuarà participant en totes les proves del mundial.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments