El WRC vol emetre en directe les comunicacions internes entre equips i pilots

El Promotor del WRC espera que l’any vinent sigui possible la comunicació per ràdio en directe entre equips i pilots, amb la intenció de retransmetre-les en directe per televisió, com passa a la Fórmula 1.

Suposadament, el Ral·li de Portugal marcarà la primera prova que inclourà la possibilitat que els aficionats puguin escoltar en directe les comunicacions per ràdio entre els equips i les seves parelles de pilots i navegants.

Segons Simon Larkin, director d’esdeveniments de WRC Promoter, va dir a Dirtfish:

La relació entre el pilot i l’enginyer, que el treball en equip és una cosa que crec que podem treballar millor. Podem introduir més personatges; fins i tot la relació entre el pilot i el seu enginyer és una cosa que falta i que en altres esports són millors.

Tenim un nou concepte per a l’any vinent, on estem treballant amb els equips i els Constructors per obtenir més dades dels cotxes, més interacció en directe entre els equips i les seves parelles. De moment, el meu cotxe de lloguer té una millor connectivitat que aquests cotxes de ral·li, que són molt cars.

Segons Simon Larkin, director d’esdeveniments de WRC Promote

Per fer-ho possible, el promotor del WRC té previst oferir als equips del Rally1 la possibilitat d‘accedir a la telemetria en directe a canvi de la possibilitat de transmetre comunicacions per ràdio.

Però, com creu el Promotor del WRC que hi pot haver una conversa entre un enginyer i el seu pilot, quan ell i el copilot estan súper concentrats en les notes del tram? A la F1, és molt diferent, perquè durant una carrera, o qualsevol sessió, el pilot va sol ipot intervenir en moltes coses, en els ral·lis quan comença l’etapa, no hi ha possibilitats que hi hagi converses. sobre la ràdio entre enginyer i pilot o navegant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments