L’Acròpolis al WRC fins al 2027

L’acord es va confirmar dijous passat a Atenes en presència del Ministre d’Esports grec, Yiannis Vroutsis, i del seu predecessor, Lefteris Avgenakis

Garantit per acollir una prova del WRC aquest any i el 2025, el Ral·li de Grècia ha ampliat dos anys el seu contracte amb el promotor del Campionat del Món de Ral·lis.

«Estem encantats d’ampliar la nostra col·laboració amb l’EKO Acròpolis Rally de Grècia. Aquest ral·li és la pedra angular del nostre campionat i un dels favorits dels nostres aficionats i competidors per igual.

Res d’això no seria possible sense el suport del Primer Ministre Mitsotakis. També he de reconèixer la inestimable contribució de Lefteris Avgenakis en el passat i de Yiannis Vroutsis actualment. La seva comprensió de l’impacte positiu de portar el WRC a Grècia ha estat crucial i esperem continuar aquesta aventura el 2026 i el 2027″

Jona Siebel, Director General de WRC Promoter.

Mentre que la propera edició tindrà lloc al setembre, sense passar per Atenes, l’edició del 2025 tornarà a la capital i a la cita històrica durant el mes de juny.

“En la seva història moderna, el Ral·li Acròpolis s’ha convertit amb èxit en una institució amb sòlids fonaments. El suport del govern ha garantit la col·laboració del ral·li amb el sector privat.

Avui estem en una posició més forta que mai per discutir el futur amb la FIA i el promotor del WRC. Junts, estem avançant per millorar l’esdeveniment. En els últims quatre anys, l’EKO Ral·li Acròpolis ha tornat a ser un dels ral·lis emblemàtics del WRC. El seu èxit es deu a un enfocament ben preparat i a un esforç col·lectiu que continua avui i es ampliarà els propers anys.

Ministre d’Esports Vroutsis.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments