Horner – Red Bull: «Honda ha complert totes les seves promeses aquest any»

Red Bull va aprofitar la separació d’Honda i McLaren perquè els japonesos es convertissin en subministradors de motor del seu equip júnior Toro Rosso el 2018, i així poder avaluar-los abans de muntar-los ells mateixos aquest any.

Amb Honda, Red Bull va millorar la fiabilitat immediatament i Horner segueix confiant que el rendiment potencial també és bo després de les tres evolucions d’aquest any.

«Vam veure un munt de números i dades al llarg dels anys des de Viry [la seu de motors de Renault], però mai es van fer realitat. Ha estat el primer any en què tot el que ens han promès ho han complert».

«És un entorn diferent, una associació diferent, una veritable associació. Es pot veure el que significa per a Honda quan aconsegueixen un resultat, una pole, una victòria. l’emoció, l’orgull, la satisfacció de tots «.

» Així que crec que és una relació molt, molt diferent de la que vam tenir prèviament amb Renault durant la generació dels motors turbo híbrids V6 «.

Encara que Red Bull es mostra més satisfet de la seva associació amb Honda, els números diuen que el canvi de motor no els ha fet créixer.

«Hem aconseguit tres poles aquest any [Verstappen va perdre la de Mèxic per una penalització en la graella], hem guanyat tres curses».

» Podríem haver guanyat a Mònaco, hauríem d’haver guanyat a Mèxic, a Austin vam ser ràpids. Així que hem tingut un cotxe realment bo en molts circuits aquest any «.

» La progressió d’Honda amb cada evolució que ha introduït i amb el nostre soci de combustible, ha funcionat».

«En lloc de patir, sentint-nos com un client , ha estat una veritable associació. Comparteixen les mateixes metes i objectius que nosaltres. Es poden veure els beneficis «.

L’acord inicial entre Red Bull i Honda finalitzava a 2020, però ja ha estat ampliat per 2021 i estan en converses per 2022 i 2023 .

«És genial tenir aquest espai per respirar, tenir cobert el curt termini «, ha indicat Horner.

«Ara esperem veure com serà la normativa a partir de 2022 pel que fa a l’homologació, etc. Però després de l’any que hem passat amb Honda, la progressió que hem vist, ampliar l’associació ha estat molt bo».

¡

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments