F1: Honda: «La relació amb Verstappen és com amb Senna de jove»

Max Verstappen va acabar en 2019 amb la sequera de podis i victòries d’Honda, en el primer any de la seva nova associació amb Red Bull , i va lloar públicament a fabricant japonès durant tota la temporada.

Quan va pujar al més alt de podi al Gran Premi d’Àustria, també es va assenyalar el logo d’Honda en la seva granota, el que fou el primer triomf de la marca a la F1 en 13 anys.

Les tres victòries de Verstappen a 2019 ja ho han col·locat al nivell de Keke Rosberg i Gerhard Berger a la llista de guanyadors d’Honda, una llista que lidera Senna amb 32 triomfs i tres campionats del món portant motors Honda.

«Des d’Honda, (a Verstappen) el veiem com un referent molt important en el projecte» , va dir Masashi Yamamoto , cap de el programa d’Honda a la F1, a Motorsport.com . «És jove, però la seva conducció és realment impressionant. És com veure un Senna de jove en la seva relació amb Honda«.

«Max potser respecta a Honda. sent que Honda li és familiar. I probablement quan va assenyalar el logo al podi a Àustria va demostrar que se sent molt feliç també».

«Això ens dóna més emoció per voler donar-li un bon motor. Per descomptat, els nostres quatre pilots (de Red Bull i Toro Rosso) són molt importants per a nosaltres».

Verstappen li va explicar a Motorsport.com l’any passat que la forma de treballar d’Honda i la seva eren similars i que també li va encantar veure l’emotiu que és per al fabricant japonès quan aconsegueixen resultats.

Yamamoto va afirmar que el pilot de 22 anys ha desenvolupat una gran afinitat amb la marca.

«La passió que vam demostrar per guanyar va fer que la relació amb ell sigui forta», indica Yamamoto «. «Ell també va estar al nostre centre de Recerca i Desenvolupament de F1 i en la nostra fàbrica».

«Hi ha molta, molta gent (treballant en aquests llocs) i ell ho ha vist. Va passar per un túnel de gent xocant les mans, ¡com d’un quilòmetre de llarg!»

«Aquest tipus de coses potser li va donar una millor impressió sobre Honda i un compromís més fort cap a Honda «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments