F1: Max Verstappen renova amb Red Bull fins 2023

Red Bull s’ha avançat a l’hora de renovar al seu pilot estrella, Max Verstappen, més enllà del final de la temporada 2020, i l’equip ha confirmat que l’holandès ha signat una ampliació del contracte de tres temporades amb l’equip de Milton Keynes.

Fins i tot abans que s’hagin encès els motors per a les proves de pretemporada de 2020, Red Bull ha anunciat un acord amb Verstappen que li mantindrà en l’equip almenys fins al final de la temporada de 2023, en el que serà la seva vuitena temporada com a pilot de Red Bull.

«Estic molt content d’ampliar la meva associació amb l’equip. Red Bull ha cregut en mi i m’ha donat l’oportunitat de començar en la Fórmula 1, la qual cosa sempre he agraït molt.

Vull guanyar amb Red Bull i el nostre objectiu és, per descomptat, lluitar per un campionat mundial junts.

«L’arribada d’Honda i els progressos que hem fet en els últims 12 mesos em donen encara més motivació i la confiança que podem guanyar junts. Respecto la forma en què Red Bull i Honda treballen junts i des de tots els costats cadascun fa el que pot per a aconseguir l’èxit. Vull guanyar amb Red Bull i el nostre objectiu és, per descomptat, lluitar per un campionat mundial junts».

Horner, cap de Red Bull

«És una fantàstica notícia per a l’equip haver estès el nostre acord amb Max fins a la temporada 2023. Amb el repte dels canvis en el reglament de 2021 en l’horitzó, la continuïtat en tantes àrees com sigui possible és clau.

«Max ha demostrat el valuós que és per a l’equip, creu realment en l’associació que hem forjat amb Honda, i estem encantats d’haver ampliat la nostra relació amb ell».

L’anunci de Red Bull fa desaparèixer els rumors que vinculen a Verstappen amb els seients de Ferrari i Mercedes, la qual cosa significa que el pilot holandès entrarà en la nova era de la Fórmula 1 en 2021 amb el mateix equip al qual es va incorporar a mitjans 2016.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments