FÓRMULA E: Daniel Abt fóra d’Audi per fer trampes en un videojoc

Daniel Abt ha estat suspès com a pilot d’Audi de totes les competicions de Fórmula E després de l’escàndol que va protagonitzar el passat cap de setmana, quan es va detectar que Abt va contractar a un pilot professional perquè es fes passar per ell en una carrera online.

«La integritat, transparència i constant obediència a les regles són les prioritats principals d’Audi, i aplica a totes les activitats que competeixen a la marca sense excepció», explicaven en el comunicat. «Per aquesta raó, Audi Sport ha decidit suspendre a Daniel Abt a efecte immediat», informaven des de l’escuderia.

Segons el portal especialitzat ‘The Race’, la suspensió de la qual parlen en el comunicat oficial és definitiva i part del procés d’acabar la seva relació amb el pilot alemany.

Abt va ser desqualificat després que es provés que el pilot de eSports professional Lorenz Hoerzing es fes passar per ell en l’última carrera virtual de la Fórmula E, en el circuit de Tempelhof de Berlín. Pel que sembla, les disculpes i la sanció del #66 no han estat suficients i Audi ha volgut atacar el problema des de l’arrel.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments