FÓRMULA E: Da Costa no falla i amplia l’avantatge en el mundial

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

António Félix da Costa, una vegada més, no va tenir rival, i va guanyar per segona vegada a Berlín, ampliant encara més el marge que manté en el campionat, que ja ha posat en xifres difícils de recuperar per als adversaris.

Una altra exhibició magistral del pilot portuguès que avui ha tornat a sortir des de la pole position, la carrera va començar bé, no va posar una roda fora de lloc i va guanyar amb tota la brillantor, amb el pilot de DS aconseguint la seva tercera victòria de la temporada. Els seus oponents més directes en la lluita pel títol no van poder tornar a aconseguir punts. Mitch Evans (Jaguar) i Alexander Sims (BMW Andretti), van acabar amb els punts 12è i 20è, respectivament.

Sebastien Buemi (Nissan) va quedar segon, a més de tres segons, amb el podi tancat per Lucas di Grassi (Audi) que va guanyar una dura batalla amb Robin Frijns (Envision Virgin).
Amb aquests resultats, António Félix da Costa ara té 125 punts, 68 punts més que Lucas di Grassi i Stoffel Vandoorne que en tenen 57. En els equips, DS Techeetah ara té 157 punts), enfront dels 92 de BMW i Andretti Motorsport i 88 de Nissan. e.Dams Encara s’han de concedir 120 punts.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments