FÓRMULA 1: GP 70è Aniversari: Lliures 1: Bottas celebra la seva renovació

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Mercedes va millorar al 70è aniversari del Fórmula 1 GP, amb un doblet liderat per Valtteri Bottas. Després del domini demostrat fa una setmana a Silverstone, la formació alemanya promet tornar a estar per sobre de la competició del segon dia a les terres britàniques.

La sessió va comptar amb diversos pilots que es queixaven de l’elevat desgast dels pneumàtics tous, en una pista calenta amb temperatures al voltant dels 45 ºC a l’asfalt. La millor nota de la sessió va ser Bottas, que va vèncer el company i el líder del Campionat Mundial Lewis Hamilton per 0.138s.

Max Verstappen (Red Bull) seguia 0.727s l’holandès va passar la primera mitja hora sense temps i va evitar estretament un incident amb Charles Leclerc (Ferrari) en una volta ràpida. Nico Hülkenberg (Racing Point) va marcar la quarta millor volta a 0.776s de Bottas, mentre que Leclerc va tancar els cinc primers llocs davant d’Albon (Red Bull) que es queixava molt dels pneumàtics.Just després, Sebastian Vettel va situar el seu Ferrari en el setè lloc, amb Lance Stroll (Racing Point), Daniil Kvyat (AlphaTauri) i Esteban Ocon (Renault) completant els deu primers llocs. McLaren va tenir el millor pilot a Lando Norris, amb el 12è rècord d’aquest FP1.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments