ERC: Lukyanuk – Eremeev s’emporten el Ral·li Fafe Montelongo 2020 amb drama final

Un toc d’Alexey Lukyanuk / Dmitriy Eremeev (Citroën C3 R5) a la penúltima especial, quan dirigia la prova amb 23,3 segons d’avantatge, ha concentrat tota l’emoció de la lluita per la victòria a la secció final. El duet rus va entrar a la secció final amb només 3,8 segons d’avantatge sobre a Yoann Bonato / Benjamin Boulloud (Citroën C3 R5) i 4,7 segons amb Iván Ares / David Vázquez (Hyundai i20 R5). Al final, Alexey Lukyanuk / Dmitriy Eremeev (Citroën C3 R5) fhan guanyat el Ral·li Fafe – Montelongo, tercera prova del Campionat d’Europa de Ral·lis.

Tot i la forta pluja que ha causat molts problemes als competidors, Alexey Lukyanuk / Dmitriy Eremeev (Citroën C3 R5) ha empatat en l’últim tram amb Ares i ha superat el francès per vuit dècimes de segon el que significa que, malgrat l’ensurt, s’emportava el ral·li:

“No era el moment adequat per fer un scratx, però ens em centrat i motivat. Hem fet una bona feina a l’últim tram, tot i la pluja intensa. Puc estar orgullós de mi mateix, un gran agraïment a l’equip pel cotxe, a Pirelli i també als patrocinadors. Ara divertim-nos “, va dir el rus al final de la secció.

L’última especial ha acabat sent guanyada per Oliver Solberg / Aaron Johnston (Volkswagen Polo GTI R5) amb un temps de 6: 42.3s. El duo Volkswagen va tenir ahir problemes, mantenint-se allunyat de la lluita per la victòria. Tot i no haver estat en la lluita pel primer lloc, Solberg deixa Portugal amb bones sensacions

Molt content amb la meva conducció. Ha estat un cap de setmana interessant, amb diferents condicions meteorològiques. Després de divendres ens complau arribar al final. Un gran agraïment al meu equip per la feina increïble ”.

Bassas – Coronado amb suspens

A l’ERC3 (dues rodes motrius) la victòria ha estat per a Josep Bassas Mas / Axel Coronado Jiménez (Peugeot 208 Rally4) que també han obtingut la victòria a l’ERC3 Junior, per davant del seu principal rival per al campionat, Jen Torn.

Imagen

El pilot català ha arribat a final de tram molt preocupat perquè el motor del seu Peuegeot 208 Rally4 s’ha parat i li ha donat molts problemes. Però Axel Coronada ha estat l’encarregat de donar-li la bona noticia enmig de l’entrevista amb la TV.

La propera parada serà el Ral·li d”Hongria del 6 al 8 de novembre.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share